Breaking News
Home / Bøger / 1001 vine du skal smage før du dør

1001 vine du skal smage før du dør

Her er en bog som du bare ikke kan undvære, hvis du godt kan lide et glas vin i ny og næ.

Kender du også fornemmelsen af at det kan være svært at vælge hvilken vin der skal drikkes til aftensmaden eller som skal serveres til gæster, så er det her en rigtig god bog når du skal finde ud af hvilken type af vin der skal drikkes til hvilken mad.

Bogen indeholder beskrivelser af de forskellige druetyper som findes, beskrivelser af hvidvine, rødvine, mousserende vine samt også hedvine, derudover kan du blandt andet også finde angivelser af priser for vine samt en anbefaling for vine bør drikkes.

Jørgen Mønster Pedersen, vinanmelder på Politiken og forfatter til mange vinbøger, har bearbejdet den danske udgave af bogen 1001 Wines to taste before you die.

Bogen er illustreret med mere end 900 billeder af etiketter, vinslotte og vine. Både som inspirationskatalog og gedigent opslagsværk er 1001 Vine helt i særklasse.

Bogen kan købes hos Saxo.com – 1001 vine du skal smage før du dør

About

Check Also

Verdens bedste vinbog er svensk

Det var en svensk bog, som rendte med titlen som ・verdens bedste vinbog for professionelle 2010・ ved den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook awards. Bogen med titlen ・Ett vin bliver till・ er skrevet af det svenske par Britt og Per Karlsson. Forinden havde bogen allerede vundet den svenske Måltidsakademiens pris som "bedste svenske vinbog 2010".

Skriv et svar

Get Adobe Flash player