Breaking News
Home / Bøger / Vinmagerne i Toscana

Vinmagerne i Toscana

Her er en rigtig god og spændende bog for dig som godt kan lide italienske vine og ikke mindst vinene fra Toscana. Bogen går tæt på en række udvalgte producenter fra Toscana, og hører om deres tanker og principper når det gælder hvordan de vælger at producere deres vine.

Forfatteren til denne bog er René Langdahl Jørgensen og han har på baggrund af sine mange vinrejser til Toscana foretaget et personligt udvalg af vine, som han i bogen tager under kærlig behandling. Han nøjes dog ikke med at beskrive sine favoritvine, for bogen handler i høj grad også om folkene bag om deres tanker og vejen til de fremragende vine.

Chianti Classico, Brunello di Montalcino og sangiovese klinger allerede forførende i de flestes ører, men med denne bog er der rig mulighed for at udvide det smagfulde bekendtskab.

René Langdahl Jørgensen skriver i vin- og madmagasinet gastro, hvor han skriver artikler om vine. Efter sin uddannelse i historie, med studieophold i Firenze, arbejdede han kort i vinbranchen, inden han sprang ud som skribent.

Bogen er kåret som den danske vinder i kategorierne ´Best Book on European Wine´ samt ´Best Wine Atlas/Tourism Book´ i ´Gourmand World Cookbook Awards 2009´ og deltager dermed i konkurrencen om titlen ´Best in the world´ i de to kategorier.

Du kan købe bogen hos Saxo.com – Vinmagerne i Toscana

About

Check Also

Verdens bedste vinbog er svensk

Det var en svensk bog, som rendte med titlen som ・verdens bedste vinbog for professionelle 2010・ ved den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook awards. Bogen med titlen ・Ett vin bliver till・ er skrevet af det svenske par Britt og Per Karlsson. Forinden havde bogen allerede vundet den svenske Måltidsakademiens pris som "bedste svenske vinbog 2010".

Skriv et svar

Get Adobe Flash player