Breaking News
Home / Produktnyheder / Martín Berasategui System – Innovative vinæsker

Martín Berasategui System – Innovative vinæsker

I et tidligere blogindlæg – Martin Berasategui System – Ny vinflaske med indbygger dekanter – fortalte vi om hvordan den spanske Michelinkok Martin Berasategui havde udviklet en ny vinflaske, der samtidig fungerer som en dekanter.

Ingen ny vinflaske uden en ny vinkasse. Martin Berasategui har derfor patenteret en ny måde at transportere flasker. Normalt ligger vinflasker ned eller også står de op i traditionelle vinkasser. Hvorfor ikke sørge for at vinflasken ligger i den rigtige vinkel allerede fra starten af?

Det er uden tvivl en glimrende ide, at lade flaskerne lagre i en ideel position fra det øjeblik vinen er aftappet og har fået påsat labels. Martin Berasategui lægger vægt på, at man i forhold til traditionelle flasker, ved brug af hans system vil spare en del penge på senere rengøring af flaskerne, før disse skal have påført vinlabels. Martin Berasategui giver vinkassen en ny funktion – han gør den også til en vinreol.

Vinflasken og vinkasserne er de første resultater af innovative udviklingsgruppe Martin berasategui startede for fire år siden med det formål at ændre og ikke mindst forbedre måden som fødevarer præsenteres for slutkunden på.

Det bliver spændende at se, hvad næste skud på stammen bliver!

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player