Breaking News
Home / Produktnyheder / Martín Berasategui System – Ny vinflaske med indbygget dekanter

Martín Berasategui System – Ny vinflaske med indbygget dekanter

 

Den spanske Michelinkok Martin Berasategui har designet en vinflaske, der dekanterer vinen og forhindrer bundfaldet i at komme ud af flasken, når vinen skænkes.

Martin Berasategui System er udviklet for at tilskynde vinindustrien til ikke at filtrere deres vine med barske industrielle metoder. Martin Berasatequi er af den opfattelse, at hans flaske filtrere vinen på en mere “naturlig måde”.

Den nye flaske er ikke forbeholdt vin alene. Flasken vil også egne sig til produkter som olivenolie, likører, nogle typer af øl. At anvende Martin Berasategui System er med til at sende et signal til forbrugerne om at netop dette produkt er produceret med den allerstørste respekt for den naturlige kvalitet.

  1. Partikler opløst i væsker fremstillet af frugter (vin, spiritus, juice, olier) trænger ind flasken under aftapningen.
  2. Tyngdekraften gør at de faste partikler aflejrer sig på bunden af flasken.
  3. Tyngdekraften gør at de faste partikler aflejrer sig på bunden af flasken.
  4. Når der hældes fra den traditionelle flaske løsnes partiklerne og de blandes igen med væsken.
  5. I en “Martin Berasategui System” flaske, vil vakuumeffekt gøre at partiklerne bliverne på bunden af flasken.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player