Breaking News
Home / Nyheder / Armand de Brignac bag verdens største flaske Champagne

Armand de Brignac bag verdens største flaske Champagne

Armand de Brignac har frigivet den største flaske Champagne i verden nogensinde – en imponerende “Midas” på 30 litre, svarende til 40 normalflasker a 750 ml og med en vægt ca 50 kr. Flasken navn, Midas, kommer fra kong Midas, der i den græske mytologi huskes for evnen til at gøre alt, hvad han rørte til guld.

Armand de Brignac er luksus Champagne fra det prisbelønnede Champagne Cattier slot Chigny-les-Roses i Frankrig. Flasken er letkendelig med det dramistiske logo med Spar Es på flasken. Armand de Brignac kan prale af tre prestige cuvéer – Brut Guld, Rose og Blanc de Blancs.

 Armand de Brignac blev i 2009 i en blindsmagning med mousserende vine fra hele verden en flot nummer 1. Armand de Brignac er et strålende eksempel på hvordan uovertruffen vinfremstilling og vinekspertise kombineres med en sand passion for kunst.

Siden 1763, har Cattier familie ejet og dyrket vinmarker i den prestigefyldte Montagne de Reims terroir i den franske Champagne-regionen. “Vores Champagne er fremstillet af druer ved hjælp af traditionelle metoder. Champagnen er lagret i en afkåst del af vores kælder, som regnes for at være en af de dybeste i Champagne,” fortæller familiepatriark Jean-Jacques Cattier.

Den første Midas flaske Armand de Brignac blev solgt for $ 100.000 på den berømte natklub XS i Las Vegas Encore Casino. Det var nødvendigt med to stærke mænd for at bære flasken hen på bordet til de anonyme købere af flasken

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player