Breaking News
Home / Nyheder / James Suckling benægter samarbejde med Gambero Rosso

James Suckling benægter samarbejde med Gambero Rosso

Rygterne går hurtigt i vinens verden og ofte lidt for stærkt. Tidligere på måneden gik rygtet at vinjournalisten James Suckling fremover ville være en del af redaktionen på Gambero Rosso.

En nyhed der tilsyneladende kom bag på hovedpersonen selv. Således skriver James Suckling som en kommentar på hans blog:

“Hvad sker der her? Jeg er virkelig overrasket over alle læse alle alle kommentarerne i blogosfæren om mit samarbejde med Gambero Rosso. Jeg har ikke noget forhold til det italienske vinmagasin andet end et nytvenskab med ejeren Paolo Cuccia.

Jeg mødte Paolo for et par uger siden til en frokost i Hong Kong, hvor vi diskuterede perspektiverne for Gambero Rosso og min eget nye projekt JamesSuckling.com. Vi diskuterede også, hvordan vi kunne samarbejde fremover, men intet blev aftalt. Faktisk sagde jeg, at jeg ville tænke over det.

Så kan du forestille dig, hvor overrasket jeg blev, da jeg i sidste uge i en Gambero Rosso publikation kunne læse, at jeg var blevt en del af den redaktionelle stab. Dette er simpelthen ikke sandt.

Jeg har min egen medier med JamesSuckling.com og jeg er vinredaktør for magasinet Asien Tatler, Fjernøsten’s No 1 luksus magasin. Jeg arbejder også på et nyt vinarrangement i Firenze, Italien, den 2.- 5. juni – Divino Toscana.”

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player