Breaking News
Home / Nyheder / Styr din egen vingård på internettet

Styr din egen vingård på internettet

Nu har du chancen for at prøve kræfter med livet som vinbonde i Argentina. Wines of Argentina har skabt et internetbaseret computerspil, hvor du samtidig med at du styrer din egen argentinske vingård lærer noget om argentinske vine.

Spillet hedder Wine Guru og går i al sin enkelthed ud at du skal lave din egen argentinske vingård. Som vinbonde vælger du selv i hvilken region, som du vil dyrke druer i. Ud fra geografiske forhold vælger du hvilke druer, som du vil dyrke. Sidenhen skal du beskærer, fremstille vin og ikke mindst sælge vinen. Når du har solgt din vin kan du bruge pengene til at købe flere vinmarker.

Points opnås ud fra den kvalitet, som din vin opnår. For at opnå de rigtige høje points kræves et godt kendskab om argentinske vinfremstilling.  Al den nødvendige information findes samlet under forskellige workshops, så det er bare at klikke dig igennem vidensbanken.

Spillet er lavet af organisationen Wines of Argentina. For et spille WineGuru; klik her.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player