Breaking News
Home / Produktnyheder / Nu er der håb for dig, der blot vil nyde et glas vin

Nu er der håb for dig, der blot vil nyde et glas vin

Glem proptrækkeren – alt hvad du behøver, er et glas. Den italienske producent Oneglass Wine’s vinemballage til et glas er den nyeste måde at nyde vin på farten. Rettet mod et yngre og mere miljøbevidste publikum giver enkelt-glas emballagen forbrugerne mulighed for at nyde et glas uden at spilde resten af flasken.

Pakken, der leveres i form af en cut-out flaske, indeholder 100 ml. Den nye emballage påvirker hverken smagen eller kvaliteten af vinen. Emballagen er lavet af polylaminate (20 procent) og papir (75 procent), det er praktisk, let og miljøvenlig. Emballagen trykkes kan simpelthen trykkes flad og smides til genbrug når du har drukket vinen. Videoen nedenfor viser emballagen i aktion.

Oneglass Vin tilbyder i øjeblikket enkelt-glas vin med Pinot Grigio, Vermentino, Cabernet Sauvignon og Sangiovese. For mere information, besøg Oneglass hjemmeside http://www.oneglass.it/.

About

Check Also

Karaffel til dekantering af Champagne

For et par uger siden skrev vi, at det nu er ved at blive moderne at dekantere Champagne.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player