Breaking News
Home / Produktnyheder / Vinen siger selv til når den er klar

Vinen siger selv til når den er klar

Der er intet så dejligt at dele en flaske vin med gode venner. Oplevelsen bliver ikke mindre, hvis vinen serveres ved den ideelle temperatur. Vin har den særlige egenskab, at den alt efter hvilken type druer den er lavet på har en forskellig ideel serveringstemperatur.

Den som er vant til at servere en vin ved en bestemt temperatur ved at det kræver tålmodighed. Det kan blive til megen renden hen til flasken for at se den om vinen ikke snart har opnået den ønskede temperatur. Et nyt vintermometer – “The Final Touch Wireless Electronic Wine Thermometer” kan hjælpe med den del. Bestående af en baseenhed, et termometer og en bærbar trådløs aflæser slipper du for fremover, at skulle checke vinens temperatur hele tiden.

Vintermometret kan sende temperaturen direkte til dig over en afstand på 8 meter. Temperatursonden er placeret direkte i flasken. Det giver mulighed for temperaturmålinger af selve vinen, og ikke flasken som så mange andre termometre gør. Denne gadget leveres med anbefalede indstillinger, men du kan også indstille temperaturen helt efter dine egne ønsker.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player