Breaking News
Home / Nyheder / Vinguiden Vini d’Italia til iPhone

Vinguiden Vini d’Italia til iPhone

Så er det muligt at få vinguiden Vini d’Italia 2011- Italian Wines – som applikation til din iPhone. En vinguide der omfatter mere end 20.000 vine og 2.350 vinproducenter.

I den elektroniske udgave finder du nogle flere informationer end i den trykte udgave. Eksempelvis finder du en oversigt over alle vine, der har modtaget de eftertragtede 3 glas i de seneste 10 år, ligesom der er en særlig sektion med vine til under 100 kr.

Der er endvidere mulighed for at søge på specifikke vines navne, producent, type, region, pris og ikke mindst vinens bedømmelse.

Du har mulighed for at lave din egen vinkælder, markere egne fortrukne vine og ikke mindst adgang til Gambero Rosso’s evalueringsskema.

Går turen til Italien er applikationen et enestående værktøj til at planlægge dine vingårdsbesøg. Her finder du adresser på de gode vingårde og ikke mindst oplysning om hvordan du kommer i kontakt med dem.

Vini d’Italia 2011 fra Gambero Rosso er en applikation til iPhone og kan købes i App Store for 7,99 €.

For bestilling KLIK HER.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player