Breaking News
Home / Nyheder / Annika Sörenstam vært på nyt mad- og vinprogram

Annika Sörenstam vært på nyt mad- og vinprogram

Den svenske golfspiller Annika Sörenstam er mere kendt for hendes storhed på alverdens golfbaner end for at grønthøste. Nu hopper hun imidlertid på TV-skærmen som vært i et nyt tv-program med titlen “Golf à la Carte” Programmet er løst baseret på bogen af samme navn.

Programmet, der vil få præmierer til efteråret, besøger sammen med Annika Sörenstam golfbaner rundt om i verden. Sammen med kendte kokke bydes der på madlavning og vinanbefalinger fra hele verden

About

Check Also

Ribera del Duero udnævnt til årets vinregion

Wine Enthusiast Magazine har annonceret at Ribera del Duero har vundet den eftertragtede pris "Wine Region of the Year 2012". Ribera del Duero er berømt for sine højtliggende vinmarker og ekstreme klima. Ribera del Duero producerer kraftfulde og elegante vine, primært på Spaniens mest kendte blå drue, Tempranillo, i området også kendt som Tinto Fino eller Tinta del País.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player