Breaking News
Home / Nyheder / Donald Trump på udkik efter en vingård

Donald Trump på udkik efter en vingård

Rygterne går hurtigt – ikke mindst i vinens vereden. Senest har Donald Trump købt en golfbane i Virginia (Trump National Golf Club) og nu går rygterne på at Donald Trump er på udkik efter en vingård i samme område. Det skulle efter sigende være Kluge Estate Winery og Vineyard, der har vakt hans interesse.

Kluge Estate blev i 1999 stiftet af Patricia Kluge, der nok mest er kendt for på det tidspunkt, at være blevet tildelt historiens største underholdsbidrag på 1,6 millioner dollers om ugen i forbindelse med hendes skilsmisse fra John Kluge.

Patricia Kluge investerede straks 50 millioner dollers i en ny vingård, allierede sig med Michel Rolland og forsøgte at sælge en Virginia vin baseret på Cabernet for 75 dollar per flaske.

Selv om Patricia Kluge har fået ros for hendes vine har den kommercielle succes ikke fulgt  med. Tværtom har det været svært for hende at få solgt vinene.  Ikke en optimal situation når ex-manden John Kluge samtidig døde sidste år.

Sagaen om Kluge Estate er fortsætter og med Donald Trump på banen kan det kun blive farverigt….

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player