Breaking News
Home / Nyheder / Labouré-Roi forventer at donerer 100.000 træer årligt

Labouré-Roi forventer at donerer 100.000 træer årligt

Træer er ikke kun til at vin- eller fastelavnstønder. Siden 2008 har Labouré-Roi valgt at donere penge til Planète Urgence, en velgørenhedsorganisation, der støtter landbrugsuddannelser i den tredje verden og genplantning af træer rundt omkring i verden.

I de sidste 3 år har Labouré-Roi medvirket til genplantning af 65.000 træer. Fra og med årgang 2009 skrues der op forventingerne og en ny aftale med Planète Urgence gør at Labouré-Roi fremover forventer at donere 100.000 træer til genplantning hvert år.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player