Breaking News
Home / Nyheder / Krisen kradser ikke for kinesiske vinbanker

Krisen kradser ikke for kinesiske vinbanker

Krisen kradser for mange banker over hele verden. Men der er nu et sted hvor antallet af banker stiger kraftigt år efter år. Det er nu ikke de traditionelle banker men derimod de kinesiske vinbanker, som har vind i sejlene.

Kina er blevet en af de store aftagere af fransk vin og i særdeleshed er HangZhou blevet den store indgangsdør til det kinesiske marked for fransk vin. Igennem de sidste fire år er der åbnet flere hundrede vinbanker i byen.

The Liv-ex Fine Wine 100 Index viser, at prisindekset er steget med 41% gennem de sidste 13 måneder. Kina er det største marked for Bordeaux, og aftog i 2010 vin for ikke mindre end 2,4 milliarder kr. fra dette område. For vine som Chateau Lafite overstiger efterspørgelsen eksempelvis udbuddet.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player