Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Wine Wipes: Slut med blå tænder

Wine Wipes: Slut med blå tænder

At rødvin giver farvede tænder er et velkendt problem. Men nu kan rødvinsdrikkere ånde lettet op.

To unge iværksættere fra Kolding har lanceret en vådserviet, som fjerner rødvinsfarven fra tænderne. Servietterne har navnet Wine Wipes.

– Vådservietten fjerner rødvinen fra tænderne, så du slipper for at børste tænder midt i et middagsselskab, fortæller Rasmus Andersen, som sammen med Jacob Nielsen skal stå for distribution af Wine Wipes.

De to iværksætterne har fået eneret på produktet i Europa. De understreger dog, at de først og fremmest fokuserer på det danske marked pga. begrænsede ressourcer. Men hvis det bliver en succes i Danmark, udvider de gerne til resten af Europa.

– Vådservietterne er allerede et kæmpe hit i USA, og vi ser derfor store muligheder på markedet herhjemme. Vådservietterne indeholder naturlige stoffer som salt og bagepulver, og skader derfor ikke tændernes emalje, fortæller Rasmus Andersen

De to unge virksomhedsejere fortæller, at målgruppen primært er kvindelige rødvinsdrikkere.

– Men produktet er bestemt også tiltænkt rødvinsdrikkende mænd, som har en tendens til at få farvede tænder af rødvin, siger Rasmus Andersen

Vådservietterne skal ifølge de to unge iværksættere sælges i landets vinforretninger. Derudover har de to iværksættere stiftet deres egen hjemmeside hvor vådservietterne kan købes.

Wine Wipes sælges i en lille rund og handy holder med spejl i låget. Holderen er lige til at putte i tasken. Holderen indeholder 20 vådservietter.

Wine Wipes sælges i Danmark af firmaet med det samme navn. For yderligere information se Wine Wipes hjemmeside.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player