Breaking News
Home / Nyheder / Ny vin fra Chateau Margaux

Ny vin fra Chateau Margaux

Chateau Margaux er kendt for deres topvin af samme navn og for deres anden vin, Pavillon Rouge. I år kommer frigiver Chateau Margaux en ny vin. Hvad barnet skal hedde er endnu uvist.

Årgang 2009 er et godt år for Pavillon Rouge. Alt den lagrede vej har udviklet sig sig så godt, at Chateau Margaux vil skabe en ny tredje vin af en del af vinene.

Den nye vin fra Chateau Margaux vil ikke blive solgt en primeur, som Chateau Margaux og Pavillon Rouge bliver det i dag. Den nye vin vil blive solgt på flaske.

Chateau Margaux fortæller til Decanter.com, at det er meget sandsynligt, at kvaliteten af 2010 vil betyde, at den nye vin også laves i 2010.

Der er vist ingen tvivl om, at den nye vin skyldes prispleje af de nuværende topvine Chateau Margaux og Pavillon Rouge. Færre topvine på markedet giver højere priser, ligesom det kan være svært på et senere tidspunkt at overbevise forbrugerne om, at de skal betale mere for en dårligere årgang.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player