Breaking News
Home / Nyheder / Salget af Sauternes til Hong Kong og Kina er steget med 50 %

Salget af Sauternes til Hong Kong og Kina er steget med 50 %

Chateau Guiraud fra Sauternes, vil etablere to centrale vinlagre til opbevaring af vine tiltænkt det asiatiske marked, et i Hong Kong og et i Shenzen, Kina.

Det første lager bliver i den kinesiske industriby Shenzen, hvor Chateau Guiraud forventer at åbne nyt lager i midten af april 2011. Fra juni måned er det tanken at et nyt lager er åbnet op i Hong Kong.

Hensigten er at give de kinesiske vinhandlere og distributører hurtigere og mere direkte adgang til slottets vine. Augustine Lacaille, fra Chateau Guiraud, fortæller til Decanter.com, at det er vigtigt, at deres partnere har let adgang til slottets vine – det specielt når der er tale om uddannelsesformål.

Det er vigtigt for salget af Sauternes, at vi viser hvor fleksible vinene er og ikke mindst hvor godt Sauternes passer til det kinesiske køkken.

Guiraud vil fortsætte med at arbejde med Bordeaux negociants og deres lokale kinesiske forhandlere trods etableringen af egne lagre. Dette er en professionel kælder og ikke på nogen måde et forsøg på fremover selv at sælge direkte, forlyder det fra Guiraud.

De seneste tal fra Bordeaux Wine Bureau (CIVB) viser, at salget af Sauternes til Hong Kong og Kina er steget med 50 % i forhold til 2010.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player