Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Skovgaard Vine sponsor for Team Christina Watches-Onfone

Skovgaard Vine sponsor for Team Christina Watches-Onfone

Travlheden er stor hos Skovgaard Vine. I disse måneder er det åbningen af nye butikker, som trækker opmærksomhed hos Skovgaard Vine. Hvad der derimod kun er nævnt i en bisætning på Skovgaard Vines egen hjemmeside er, at Skovgaard Vine har tegnet sponsorat med Michael ”Kyllingen” Rasmussens cykelhold, Team Christina Watches-Onfone. Samtidig får vinfirmaet eksklusivitet på distributionen af cykelstjernens egen italienske vin.

Ugeavisen Slagelse er skriver om sponsoratet, at det var et øjebliks tanke, der i løbet af ganske få dage udviklede sig til et spændende nyt samarbejde mellem Skovgaard Vine, og cykelstjernen Michael Rasmussen, også kendt som »kyllingen«.

Skovgaard Vine vil ikke offentliggøre, hvor stort deres sponsorat er. Udover den synlige reklame, åbner sponsoratet op for et helt nyt netværk, hvilket er interessant for de succesfulde lokale iværksættere.

”Vi planlægger en række events i forbindelse med nogle af løbene, og så får vi selvfølgelig en række interne fordele som sponsor, bl.a. at kunne låne Michael Rasmussens italienske hus,” fortæller Jens Skovgaard til Ugeavisen Slagelse.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player