Breaking News
Home / Nyheder / Sylvie Cazes giver svar på tiltale

Sylvie Cazes giver svar på tiltale

Sylvie Cazes, formand for Union des Grands Crus de Bordeaux (UGC) giver nu svar på tiltale i forhold til kritikken, om at UGC ikke er hårde nok i forhold til journalister, der offentliggør deres scorer inden den officielle smagning af Bordeaux 2010.

I går omtalte vi den franske vinjournalist Michel Bettane’s åbne brev til UGC, hvor han klager over at flere og flere vinjournalister offentliggør deres scorer inden den officielle start på en primeur ugen.

I en kommentar til Michel Bettanes åbne brev siger Sylvie Cazes: “Hvert år er der et par journalister, der smager før en primeur ugen. Vi beder dem alle om ikke at offentliggøre deres noter inden den officielle uge. En regel som næsten alle journalister respekterer.”

Sylvie Cazes slår samtidig fast, at UGC hverken har jurisdiktion over for pressen eller over for de enkelte slotte. UGC’s rolle er at skabe de bedst mulige rammer for at journalisterne kan få lejlighed til at smage den nye årgang. At nogle offentliggør noter og deres scorer forud for den officielle smagning, betragter hun kun som et mindre problem.

Sylvie Cazes siger til Decanter.com: “Vi kan naturligvis ikke fortælle de enkelte medlemmer af UGC hvad de skal gøre når de får besøg af vinjournalister, men vi mener, at problemet fortsat er meget marginalt.”

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player