Breaking News
Home / Gastronomi / Rekordstor interesse for kvalitetschokolade

Rekordstor interesse for kvalitetschokolade

Næsten 5.500 gæster lagde søndag d. 13/3 vejen forbi Chokoladefestival 2011 i TAP1. Det er det største antal besøgende nogensinde på en enkelt dag til en dansk chokoladefestival. ”Vi i Chokoladeselskabet er rigtig glade for og stolte af, at så mange mennesker valgte at besøge Chokoladefestival 2011. Det er dejligt at se, at der er flere og flere, der får øjnene op for de spændende oplevelser, chokoladeverdenen kan byde på.” udtaler Chokoladeselskabets formand Tom Hansen.

På chokoladefestival 2011 blev Chokoladeselskabets Årspris uddelt for 3. gang. Vinderne blev:

  • Årets Fyldte: Gryberg Copenhagen – Byens Bedste Kager for ”Nordic Fusion”
  • Årets Smagssatte Plade: Gryberg Copenhagen – Byens Bedste Kager for ”Pure Umami”
  • Årets Plade: Xocolatl i Haderslev for ”Version 3.0”
  • Årets Nyhed: Nikolaos Strangas, Strangas Conditori og Cakeaway for ”at turde følge sine drømme”

 I lighed med sidste år, fik alle prismodtagere en bronzestatuette designet for Chokoladeselskabet af guldsmed Mads Heindorf.

 Årets Fyldte, Årets smagssatte plade og Årets Plade er kåret af et bredt sammensat dommerpanel bestående af førende kokke, madanmeldere, pressefolk og medlemmer af Chokoladeselskabets bestyrelse. Årets nyhed er kåret af Chokoladeselskabets bestyrelse. Alle firmamedlemmer af Chokoladeselskabet er blevet indbudt til at indsende et bidrag til hver af kategorierne.

About

Check Also

Muslingedagen på Fur 2011

Fur inviterer på friskfangede skaldyr og ikke mindst gratis smagsprøver ved årets muslingedag lørdag den 28. maj med underholdning af bl.a. Tørfisk.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player