Breaking News
Home / Nyheder / Donald Trump køber Kluge winery

Donald Trump køber Kluge winery

Donald Trump har købt Kluge Estate Winery og Vineyard i Virginia for US $ 6,2 mio,

Patricia Kluge, tidligere gift med John Kluge, som i 1987 blev kaldt den rigeste mand i Amerika af Forbes, blev tvunget til at sælge sin vingård på grund af finansielle problemer.

Patricia Kluge og hendes daværende mand byggede i 1985 en vingård på 800 ha. I forbindelse med at Patricia Kluge blev skilt fra John Kluge i 1990 fik hun overdraget Kluge Estate Winery og Vineyard, som en del af bodelingen i forbindelse med skilsmissen.

I 1999, bygge hun, hvad hun håbede ville blive en »verdensklasse« vingård, sammen med sin nye mand William J Moses.

Hun sikrede sig hjælp fra den berømte Bordeaux konsulent Michel Rolland. Et samarbejde, der hurtigt resulterede i rigtig gode anmeldelser.

Omkring 80 ha blev plantet til Bordeaux sorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc, og hvide druer.

Allerede i 2008 kom Kluges i finansielle vanskeligheder. Finanskrisen ramte vingården, ligesom vingårdens ekspansionsplaner ikke kunne realiseres. I februar 2011 skyldte Kluge Bank of America 23 millioner USD. Banken købte ejendommen for 15,26 millioner USD.

Donald Trump har nu købt vingården på auktion. Han agter at beholde sin veninde Patricia Kluge og hendes mand som de daglige ansvarlige ledere af vingården.

Trumf fortalte Washington Post: “Jeg er virkelig interesseret i gode faste ejendomme, ikke så meget for vin”, og tilføjer omkring Patricia Kluge, “Hun har en stor fornemmelse for vin, som jeg ikke har.”

Vinen vil fremover blive solgt og brandet under Donald Trumps navn.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player