Breaking News
Home / Nyheder / Norge valgt som location for international film

Norge valgt som location for international film

I tæt opløb med sine nordiske naboer blev Norge valgt som location for Lindemans nye internationale inspirationsfilm.

Nordisk natur- og kulturlandskab, klædt i sommerdragt, giver det perfekte sammenspil med vores rosévin, fortæller Caroline strömfelt, der er ansvarlig for Lindeman’s i Norge.

Der er tale om en enestående chance for at få Norge sat på verdenskortet, da filmen skal indgå i Lindeman’s markedsføring i hele verden. I disse dage inviteres lokale turistbureauer, kommuner og andre ildsjæle til at komme med forslag til, hvor i Norge filmen for Lindeman’s rosévin skal filmes.

For Norge vil det betyde et fantastisk udstillingsvindue over hele Europa, Amerika, Asien og Australien. En profilering der i princippet kan nå ud til flere hundrede millioner mennesker.

Norge har så mange smukke og spændende steder at vælge imellem, at det er noget af et luksusproblem, at skulle vælge det rette sted. For mig er der ingen tvivl. Jeg ville vælge Aker Brygge i Oslo. En sommerdag med solskin og friskkogte rejer – ja så kan selv Lindeman’s rosévin glide ned.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player