Breaking News
Home / Nyheder / Coppola ansætter Margaux winemaker

Coppola ansætter Margaux winemaker

Philippe Bascaules fra Chateau Margaux forlader det franske vinslot til fordel for et job som vinproducent på Francis Ford Coppolas vingård Inglenook Winery i Californien.

Coppola har købt navnet “Inglenook” fra Wine Group for et ukendt beløb, og samtidig besluttet at hans vingård Rubicon i Rutherford fremover skal hedde Inglenook.

Samtidig har Coppola ansat Philippe Bascaules som bestyrer og vinproducent. Han afløser Scott Macleod, der gik på pension sidste år.

Bascaules har været ejendomsdirektør i Margaux i 11 år, med direkte referrence til den administrerende direktør Paul Pontallier.

I forbindelse med skiftet udtalte Coppola: “Der er en interessant idé, at ejeren af ​​en vingård er en del af terroir, og det er i denne ånd, at jeg har brugt de sidste år på at vurdere Inglenook’s fremtidige behov, herunder rekrutteringen af Philippe Bascaule, optimere dyrkningen af vinmarker og planlagt en ny state-of-the-art produktionsanlæg:”

Bascaules, der vil arbejde sammen med den Bordeaux-baserede konsulent Stephane Derenoncourt, sagde han havde været “imponeret” over Inglenook.

“Jeg fandt smagningen af ​​1959 Inglenook forbløffende med hensyn til friskhed og kompleksitet, og da jeg smagte nogle prøver af 2009-årgang, kunne jeg se et utroligt potentiale i denne ejendom.”

Inglenook Vineyards blev grundlagt i 1879 af Gustave Niebaum og erhvervede et ry som en af ​​Napa’s bedste vingårde.

I 1975 købte Coppolas en del af ejendommen, som på det tidspunkt var blevet splittet op i flere dele, ligesom navnet var blevet solgt.

Coppola har brugt de sidste 20 år at genskabe ejendommen og genoplive vinfremstilling på Inglenook

Ejendommen er tilplantet med Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, og 2.4 ha af hvide Rhone druer, der bruges til ejendommens flagskib, Blancaneaux.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player