Breaking News
Home / Øl / Vokseværk i Ølbutikken – åbner ny butik i Istedgade med udskænkning

Vokseværk i Ølbutikken – åbner ny butik i Istedgade med udskænkning

Den lille specialbutik Ølbutikken i Oehlenschlægersgade 2 har siden sin åbning i 2005 haft store ambitioner om at præsentere det bedste og mest specielle øludvalg i Danmark. Det har Ølbutikken gjort så godt, at den ekspanderende biks nu rykker ud af sidegaden og ind i større lokaler på den attraktive adresse Istedgade 44.

‘Vi har længe et ønske om, at Ølbutikken skal være et socialt sted, hvor hardcore ølentusiaster, nysgerrige nybegyndere og tilfældigt forbipasserende kan mødes omkring øllets glæder. Rigtig mange af vores kunder kommer langvejs fra for at købe fra vores unikke ølsamling, og det er hyggeligt, at de nu kan blive hængende og dele smagsoplevelser med os.’ Siger medejer, Michael Peyk.

De to ejere, Michael Peyk og Jeppe Jarnit-Bjergsø har skævet til Roms mange beværtninger, da de skulle indrette deres nye lokale på Vesterbros hippeste gade. I Rom står beværtningerne meget enkle og charmerende, og samtidig så emmer de af liv, historie og charme – hyggelige åndehuller, hvor alle føler sig velkomne. Samme imødekommende og afslappende atmosfære har drengene haft i tankerne, da de indrettede Ølbutikken. For selv om det er Vesterbro, behøver det partout ikke at være sterilt og moderigtigt. Til gengæld vil mange nok sætte pris på, at de gamle gadelamper i loftet fortæller en historie, og langbordet i røget eg med bænke omkring indbyder til at få en snak med sidekammeraten.

Butikken slår dørene op fredag den 29. marts kl. 15, hvor de byder på nogle helt særlige lækkerier fra øllets verden. Blandt andet har de sikret sig et fad af den eksklusive Cantillon Fou Foune, og så er der intet mindre end verdenspremiere på ‘Istedgade Hipster Ale’, brygget af den nye danske upcoming i brygverdenen Evil Twin Brewing særligt til gaden i anledningen af butikkens åbning. Der skulle være lagt i ovnen til en fornøjelig åbning af et nyt, måske lidt rarere samlingssted på Vesterbro.

About

Check Also

Kan du lide øl?

Den Sensorisk Faggruppe på LIFE – Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet søger deltagere til to forbrugerstudier om innovative øl.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player