Breaking News
Home / Nyheder / Det franske champagnehus Perrier-Jouet fylder 200 år

Det franske champagnehus Perrier-Jouet fylder 200 år

Det franske champagnehus Perrier-Jouet blev grundlagt i 1811 og kan således fejre 200 års jubilæum i år. Begivenheden fejres ved at det franske champagnehus lancerer, hvad de betegner som verdens første “levende legende” champagne.

I anledningen af de 200 år har champagnehuset fundet en magnum af Perrier-Jouet Belle Epoque 1998 frem. Flasken sælges parvis for 10.000 Euro. Tanken er at køber nyder den ene flaske, mens den anden flaske lagres 100 år hos Perrier-Jouet, hvorefter købers efterkommere opfordres til at afhente flasken.

Jubilæummet blev fejret med en overdådig fest med deltagelse af 200 gæster – heriblandt mange lokale og internationale berømtheder – som nød en genskabelse af menuen fra 100 års jubilæummet, tilberedt at den franske kok Jean-Louis Nomicos i samarbejde med sin mentor Alain Ducasse.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player