Breaking News
Home / Nyheder / Madoffs vinsamling solgt til skyhøj pris

Madoffs vinsamling solgt til skyhøj pris

Bernie Madoffs vinsamling gav 41.530 $ til ofrene for hans pyramidespil. De mange flasker blev solgt på en onlineauktion styret af Morrel & Co. Salget indbragte salget omkring det dobbelte af vinsamlingens vurdering. Det var ventet at mange af vinene ville gå til en god pris. Ikke så meget fordi vinene havde nogen høj værdi, men mere at det var vine som havde tilhørt Bernie Madoff . Eksempelvis solgte en kasse Chateau Mouton-Rothschild 1996 for 6.800 dollar og selv nogle flasker Bombay Dry Gin af ukendt årgang gik til overpris.

Bernie Madoff skal stadigvæk samle en del klemmer før alle ofrene kan få erstattet deres tab. Vinen nedbragte gælden med 41.530 $ – der er stadigvæk langt til de mere end 50 milliarder $, som svindlen udgjorde.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player