Breaking News
Home / Nyheder / Ny hjemmeside om engelske mousserende vine

Ny hjemmeside om engelske mousserende vine

En ny hjemmeside, der skal markedsføre engelske mousserende vine, har set dagens lys. Hjemmesiden hedder www.Sparklingenglishwine.com og er resultatet af et samarbejde mellem tre studerende fra Plumpton College og vinbranchen.

Formålet med hjemmesiden er at markedsføre de bedste mousserende vine fra England. Producenterne vil blive udvalgt via blindsmagninger eller skal have opnået en pris for at blive medtaget på hjemmesiden.

Skaberne bag hjemmesiden lægger vægt på at specielt mindreproducenter vil være i stand til at markedsføre sig via hjemmesiden uden at de nødvendigvis selv ud og markedsføre deres vine via egne hjemmesider.

Indtil videre har omkring ti vinproducenter fundet vej til hjemmesiden, herunder blandt andet Ridgeview, Nyetimber, Breaky Bund, Gusbourne og Biddenden. Målet er, at der skal tilføjes en ny producent mindst en gang om ugen.

Initiativtagerne til den nye hjemmeside mener, at det har en meget større markedsføringskraft, at have en portefølje af vinproducenter fremfor enkelte vinproducenter. Specielt når det kommer til eksport, er det en stor fordel at være i stand til at samle en række producenter. Der er en enorm mængde af arbejde og omkostninger for den enkelte vinproducent, hvis de selv skal markedsføre deres vine.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player