Breaking News
Home / Nyheder / Verdens dyreste flaske vin

Verdens dyreste flaske vin

Det må nok siges at være den dyreste flaske vin i verden, en flaske hvidvin fra vinslottet Chateau d’Yquem årgang 1811 er blevet solgt på en vinauktion i London til den nette pris af 85.000 euro.

Køberen er en franskmand og tidligere sommelier, Christian Vanneque som elsker vin og vinen er købt for hans egen fornøjelses skyld.

Tidspunktet for hvornår den dyrebare flaske skal åbnes er da også allerede planlagt, nemlig i 2017 hvor han kan fejre 50 års jubilæum med sit arbejde.

Guinness World of Records har udstedt et certifikat til både køber og sælger, sælgeren er da også godt tilfreds med handlen – for som han udtaler “sådan rundt regnet så koster hvert glas af vinen ca. 10.000 euro, så det har været en god handel”.

About

Check Also

Ribera del Duero udnævnt til årets vinregion

Wine Enthusiast Magazine har annonceret at Ribera del Duero har vundet den eftertragtede pris "Wine Region of the Year 2012". Ribera del Duero er berømt for sine højtliggende vinmarker og ekstreme klima. Ribera del Duero producerer kraftfulde og elegante vine, primært på Spaniens mest kendte blå drue, Tempranillo, i området også kendt som Tinto Fino eller Tinta del País.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player