Breaking News
Home / Seneste vinnyheder / SOMM: Ny film om verdens mest krævende sommelieruddannelse

SOMM: Ny film om verdens mest krævende sommelieruddannelse

Somm er historien om fire sommeliers forsøg på at bestå den prestigefyldte Master sommelier eksamen, en eksamen med en af de laveste beståelsesprocenter i verden. Eksamen omfatter bogstaveligt talt hvad som helst der har at gøre med vinens verden, og det er kun begyndelsen.

Det har hidtil været forbudt at fotografere under blindsmagningerne og de øvrige eksaminer. Nu er en amerikansk film på trapperne, som viser, hvordan disse prøver foregår og ikke mindst den forberedelsestid som kandidaterne bruger forud for de enkelte eksamener.

Det er endnu uvist om filmen kommer til Danmark.

SOMM Documentary Trailer 1 from Forgotten Man Films on Vimeo.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player