Breaking News
Home / Vinsmagninger / Pomerol winemaker’s dinner

Pomerol winemaker’s dinner

Title: Pomerol winemaker’s dinner
Location: Restaurant Latin, Klostergade 2, 8000 Århus C.
Link out: Click here
Description: Smag Pomerol tilbage til 1964, nyd en 5 retters menu og mød slotsejer Francois Estager. Da Guide des Vins de France, den højt respekterede franske vinguide, lavede sin 2000-klassifikation af Pomerol-slotte, blev Château la Cabanne placeret i den højeste kategori, “Premiers Grands Vins Classés”. Kun 8 andre slotte opnåede denne hæder, herunder de umådeligt kostbare vine fra Lafleur, Trotanoy, legendariske Petrus. Dette lille velansete slot på blot 10 ha. ligger i hjertet af Pomerol, ikke langt fra det storslåede Trotanoy.. La Cabanne er en meget klassisk Pomerol, kraftig, med meget fyldig og blød struktur med stor dybde i smagen og en forførende elegance. Domaine de Compostelle er 2. vinen til Château La Cabanne, lavet hovedsagligt på unge vinstokke.

Chateau Haut Maillets vinmarker grænser op til l’Evangile, La Fleur Petrus og Gazin, hvilket unægteligt har sat sit præg på vinen. Château Haut-Maillet er således en af de mest typiske repræsentanter for den maskuline stilart blandt Pomerol’s vine.

Rustik atmosfære og gedigne køkkenkunster danner rammen om Restaurant Latin. Betjeningen er professionel, men det er ikke steget dem til hovedet. Så her er plads til at slappe helt af og nyde udsigten til det åbne køkken, hvor aftenens menu, specielt komponeret til disse Pomerolvine, bliver tilberedt.

Smageprogrammet er:

1. ret
•2007 Domaine de Compostelle Pomerol
•2009 Domaine de Compostelle Pomerol
•Sprængt and med trøffel og urter

2. ret
•2006 Château Haut-Maillet Pomerol
•2006 Château La Cabanne Pomerol
•Vagtel med fennikel og spinat

3. ret
•2005 Château La Cabanne Pomerol
•2001 Château La Cabanne Pomerol
•1998 Château La Cabanne Pomerol
•Consommé med svampe og jordskokker

4. ret
•1989 Château La Cabanne Pomerol fra Magnumflaske
•1975 Château La Cabanne Pomerol fra Magnumflaske
•1971 Château La Cabanne Pomerol fra Magnumflaske
•Lamme Culotte med kål og solbær

5. ret – Meditationsvin
•1964 Château La Cabanne Pomerol Kaffe og Petits Fours

Start Time: 19:00
Date: 2012-03-07

About

Check Also

Charity Bar for Børn og Unge i Nød

Title: Charity Bar for Børn og Unge i NødLocation: Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, ...

Get Adobe Flash player