Breaking News
Home / Nyheder / Barolo & Friends gæster Danmark

Barolo & Friends gæster Danmark

Fra den 19. til 21. april 2012 inviterer Barolo & Friends på tre dage med vinsmagning og muligheden for at møde vinbønderne bag vinene. I år gæster Barolo & Friends både Aarhus og København.

Sidste år deltog mere end 200 professionelle fra vinbranchen sammen med 1300 vinelskere, da Barolo & Friends gæstede Danmark. I år skal de besøgstal forbedres og derfor går turen i år også til Århus. I år arrangeres Barolo & Friends i samarbejde med Berlingske Tidende.

Som i de forgående år spiller vinen en stor rolle i festivalen, men der vil også være mulighed for at smage på andre piemontesiske specialiteter som f.eks. oste.

Programmet

Barolo & Friends  st Barolo & Friends starter i Aarhus torsdag den 19 April i Ridehuset, hvor der vil være to sessioner. Første session er fra kl. 15.00 til 17.30. Anden session er fra 18.00 til 20.30. Begge sessioner er åbne for offentligheden og fagfolk – importører, distributører, vin og journalister.

Fredag den 20. april vender Barolo & Friends tilbage til Børsen i København.  Her er den første session, fra 12.00 til 15.00 forbeholdt fagfolk. Dernæst er der to sessioner for offentligheden fra kl 15.00 til 17.30 og igen fra kl. 18.00 til 20.30.

Lørdag den 21. april vil der også være mulighed for at smage på en række piemontesiske vine og specialiteter.  Om lørdagen er der 3 sessioner; 1. session fra kl. 11.00 til 13.30, 2. session fra kl. 14.30 til 17.00 og 3. session fra kl. 17.30 – 20.00.

Nedenstående vingårde deltager i

 Az. Agr. Crivelli di Castagnole Monferrato (AT), Az. Agr. Le Strette di Novello (CN), Az. Agr. Mauro Molino di La Morra (CN), Az. Agr. Rappellino Dario di Grazzano Badoglio (AT) , Bric Cenciurio di Barolo (CN), Cascina Bongiovanni di Castiglione Falletto (CN), Cascina Bruciata di Barbaresco (CN), Cascina del Monastero di La Morra (CN), Cascina Fontana di Monforte (CN), Cascina Mucci di Roddino (CN), Cascina Val del Prete di Priocca (CN), Castello di Verduno (CN), Gigi Rosso di Castiglione Falletto (CN), Grasso Fratelli di Treiso (CN), Langa Style di Alba (CN), Michele Chiarlo di Calamandrana (AT), Monchiero di Castiglione Falletto (CN), Montalbera – Terra del Ruché di Castagnole Monferrato (AT) , Podere Ruggeri Corsini di Monforte (CN), Produttori di Govone SAC (CN), Tenuta Due Corti di Monforte (CN), Tenuta Nuova Cà da Meo di Gavi (AL), Vigne dei Mastri di Costigliole d’Asti (AT) , Villa Giada di Canelli (AT)

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player