Breaking News
Home / Produktnyheder / Aalborg Akvavit nyfortolker flaskedesign

Aalborg Akvavit nyfortolker flaskedesign

Den traditionsrige designlinje for Aalborg Akvavit brydes nu med en række nyfortolkninger af de velkendte flasker. Et tidssvarende udseende skal give akvavitten et stærkere udtryk og flytte salget til også at tiltrække et mere moderne segment.

Det forpligter at være markedsleder inden for spiritus- og akvavitkategorien, og nu tilpasser Aalborg Akvavit flaskedesignet, så det svarer til en tid med stigende fokus på fortælling, oprindelse, den danske madkultur og nyfortolkninger heraf, dog stadig med respekt for historie, traditioner og håndværk. Ændringen af flaskedesign gælder Aalborg Nordguld Akvavit, Aalborg Jubilæums Akvavit, Aalborg Dild Akvavit og Aalborg Porse Snaps.

Genfortæller akvavittens historie

Markant branding gennem flaskens udtryk skal sikre linket til Danmarks foretrukne akvavitmærke. Produkternes personlighed og historie kommunikeres tydeligt med de nye flaskedesigns, og væskerne kommer mere til deres ret. Eksempelvis var Aalborg Porse Snaps tidligere gemt væk i en mørk flaske, og fokusgruppeundersøgelser viser, at danskerne havde svært ved at afkode, at Aalborg Nordguld Akvavit reelt er en akvavit og ikke en cognac.

”Vi vil gerne give Aalborg Akvavit en tidssvarende fremtoning og benytte lejligheden til at genfortælle akvavittens historie. Her er flasken den vigtigste formidler, inden folk selv får smagt eller gensmagt akvavittens komplekse smagsunivers,” siger Gitte Seierup, Senior Brand Manager for Aalborg Akvavit.

Aalborg Akvavit har altid haft en fast plads i den traditionelle madkultur, men som en del af den nye fortælling indgås nu et fast samarbejde med Krogs Fiskerestaurant, der hylder traditionerne med nyfortolkninger af det danske køkken. Et oplagt link til Aalborg Akvavit, der med ændringerne kommunikerer stærkere til et mere moderne segment.

De nye flaskedesigns får ikke indflydelse på priserne. Aalborg Akvavits portefølje kan købes i velassorterede supermarkeder og over hele landet.

About

Check Also

Silicon Valley møder Napa Valley

Det var vel kun et spørgsmål om tid før det måtte ske. Der synes at være en tendens til at alt kan laves til en USB - det uanset om vi taler om hunde, sushi eller en afhugget blodig finger. Designer Arwye Wan vil have dig til at smage den finere side af Universal Serial Bus med sin "Wine Stopper USB Memory Stick". Her er der tale om en håndlavet model med 1 GB indbygget hukommelse.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player