Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival afholdes for 3. år.

Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival afholdes for 3. år.

På 3. sæson inviterer Steen H. Rasmussen og Lars Møller fra The Wine Company til Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival. Igen i år er det de hyggelige lokaler i Støberihallen i Hillerød, der ligger rum til festivalen, som afholdes lørdag den 21. april 2012.

På Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival er omdrejningspunktet det spændende udvalg af vine og delikatesser, som findes hos de nordsjællandske vinimportører, vinforretninger og vingårde og specialhandlende. På programmet er bl.a. 300 forskellige vine, delikatesser og danske vine fra Kelleris, Domain Aalsgaard og Annisse Vingård. Du kan også smage øl, ost, kød, oliven, brød, nødder, chokolade og pesto.

Arrangørerne forventer at op imod 400 gæster og 27 udstillere vil besøge festivalen. For at skabe særlig opmærksomhed om udbuddet af god vin i Nordsjælland gennemføres en publikumskåring af festivalens bedste hvide og røde vin (diplomer overrækkes ved festivalen). Blandt publikums stemmesedler trækkes der lod om 2×3 flasker vin.

Du kan på www.nordvinfestival.dk  læse om alle de praktiske forhold omkring festivalen, udstillerne og muligheden for at købe billetter.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player