Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Vivino vil revolutionere måden vi køber vin på

Vivino vil revolutionere måden vi køber vin på

Vi kender alle problemet med at stå foran supermarkedets væg af vin og føle os lidt fortabte. Det kan være svært at vide hvad der er en god og dårlig vin. Med Vivinos nye app kan du få en vurdering af vinen inden du køber den i supermarkedet eller restauranten. Det kræver blot, at du har en iPhone eller Android smartphone.

Vivinos app genkender over 500.000 vine i løbet af få sekunder ved brug af kameraet på din smartphone. Ud over at fortælle om andre Vivino brugeres mening om vinen får du også hurtig information om vinens oprindelse, indhold og hvilke retter den passer godt til. Du kan også nemt få en oversigt over alle tidligere vine, der er scannet i den butik du opholder dig i, så du hurtigt kan vælge den rigtige vin.

Husk dine vine
Vivino kan også bruges til at opbygge en liste over gode og dårlige vine du smager. Hver vin gemmes på sin egen vinliste, som du altid kan se, både i app’en og på Vivino’s hjemmeside. Du kan give hver vin en karakter, skrive personlige noter, markere hvor du smagte vinen og meget mere. Alt dette gør at du altid kan finde tilbage til de vine du virkelig holder af, samt undgå de gentagelser af uheldige oplevelser.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player