Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Mød nogle af verdens bedste vinproducenter

Mød nogle af verdens bedste vinproducenter

Smag over 100 vine fra nogle af Europas bedste vinbønder, når Domaine Brandis afholder vinfestival fredag 20. & lørdag 21. april 2012.

Domaine Brandis importerer vine fra nogle af Europas mest berømte vinproducenter og takket være samarbejdet med dem, arbejder Domaine Brandis også med Danmarks bedste restauranter, bl.a Restaurant Formel B, Den Røde Cottage, Noma, Geranium, Enomania, Mash & Søllerød Kro.

Til vinfestivalen kan du møde producenterne selv og smage vine fra bl.a. Luciano Sandrone (Barolo), Chateau Rayas (Châteauneuf-du-Pape), Thomas Haag fra Schloss Lieser (Mosel), Nicolas Groffier fra Domaine Groffier (Bourgogne), François Mikulski (Meursault), Arnaud Ente (Meursault), Fèlsina Berardenga (Toscana), Domaine Jamet (Côtie Rôtie) og mange flere.

Yderligere oplysninger om arrangementet finder du på Domaine Brandis hjemmeside.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player