Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Roussillon Dessert Trofæ 2012

Roussillon Dessert Trofæ 2012

Roussillon Dessert Trofæ henvender sig til dessertkokke og sommelierer, som sammen skal kreere det bedste match mellem en “Vin Doux naturel” fra Roussillon og en dessert. Finalen er fastsat til mandag den 8. oktober hos Eva Solo.

Årets hovedingredienser er “tørrede frugter og honning – sammen eller hver for sig”. Disse ingredienser giver rig mulighed for at vælge vine fra både de oxiderede typer som Rivesaltes Ambré og Tuilé og de hvide hedvine som Muscat de Rivesaltes eller Banyuls Blanc.

Du kan læse mere om trofæet og eventuelt melde dig til her.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player