Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Foreningen af Danske Vinimportører – Ny brancheforening ser dagens lys

Foreningen af Danske Vinimportører – Ny brancheforening ser dagens lys

En kreds af vinimportører i Danmark, har etableret Foreningen af Danske Vinimportører, som har til formål at varetage små og mellemstore vinimportørers interesser.

Foreningen vil søge at virke for medlemsfordele ved deltagelse i messer og udstillinger, transport af vin og spiritus fra udlandet, indkøb af emballager samt ved forsendelser til kunder i ind- og udland.

Ligeledes vil man som brancheforening forsøge at påvirke nationale, EU-relaterede og internationale lovbestemmelser og forskrifter, således at der opnås hensigtsmæssige regler for import, transport, emballering, mærkning, lageropbevaring, varedeklaration, salg- og markedsføring samt lavest mulige afgifter.

Endvidere vil foreningen arbejde for at udbrede kendskabet til og interessen for vin og spiritus inden for rammerne af et moderat og afbalanceret alkoholforbrug.

Erfaringsudveksling vil ligeledes være en væsentlig del af foreningens aktivitet. Udgangspunktet for foreningens virke er, at alle vinimportører har fælles interesser i forbindelse med import og salg af vin i en verden præget af krise og hvor man til stadighed underlægges øgede afgifter.

Foreningen indbyder vinimportører til informationsmøde mandag den 21. maj 2012 kl. 19.00 i Vinkælderen, Nørre Farimagsgade 7, København. Yderligere opløsninger kan findes på foreningens hjemmeside www.forvin.dk.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player