Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Smag på Italien i Søndervig!

Smag på Italien i Søndervig!

Når 2. etape af cykelløbet Giro d´Italia kommer til Søndervig søndag den 6. maj, og cykelløbets første pointspurt køres, holder SuperBest i Søndervig Italiensk Vinfestival i Giro d´Italia Teltet bag ved Pizzeria Valentino.

Tre danske vinimportører leverer italienske vine fra 13 forskellige vinhuse. Ved køb af et vinglas til kr. 50,- kan man i tidsrummet kl. 11.00-16.00 smage på ikke mindre end 30 forskellige kvalitetsvine fra Italien.

“Nogle af de mest kendte og berømte vine i verden er Amarone, Ripasso og Barolo. De kommer alle fra Italien, så en Italiensk Vinfestival var første mål for Giro d´Italia festlighederne i Søndervig søndag den 6. maj”; oplyser købmand Thomas Hansen fra SuperBest i Søndervig og tilføjer, at Italien på verdensplan står for cirka 25% af verdensproduktionen.

Til den Italienske Vinfestival i Søndervig søndag den 6. maj vil følgende vinimportører være repræsenteret: Amalie Vin, Amka Vin og Gobi Vin. Ifølge vinimportørerne tager danskerne i stadig større grad italiensk vin til sig, og at Italien i dag er det vinproducerende land, som vækster mest i salg til Danmark.

Når verdens næststørste cykelløb Giro d´Italia kommer til Danmark i dagene 5.-7. maj er det første gang i Giro d´Italia´s historie, at cykelløbet gæster Skandinavien. Cykelløbets første pointspurt køres ved Søndervig søndag den 6. maj, og byen vil til anledningen være klædt i lyserødt og fuld af gode tilbud, som det er værd at “cykle” langt efter bl.a. et cykelmarked, en cykelkonkurrence for de 3-6 årige m.m.

 

 

About

Check Also

CBS vinklub i finalen i prestigefyldt fransk vindyst

Det er ikke profitmaksimering, offeromkostninger og den slags begreber, der optager de studerende fra Copenhagen Business school når de den 28. juni er klar til finalen i den prestigefyldte Left Bank Bordeaux Cup 2012, efter at have slået blandt andre Cambridges 200 år gamle vinklub i semifinalen.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player