Breaking News
Home / Danske vinnyheder / CBS vinklub i finalen i prestigefyldt fransk vindyst

CBS vinklub i finalen i prestigefyldt fransk vindyst

Det er ikke profitmaksimering, offeromkostninger og den slags begreber, der optager de  studerende fra Copenhagen Business school når de den 28. juni er klar til finalen i den prestigefyldte Left Bank Bordeaux Cup 2012, efter at have slået blandt andre Cambridges 200 år gamle vinklub i semifinalen.

Efter at have vundet semifinalen på den franske ambassade i London er vinklubben CBS Wine nu klar til at give den anden finaledeltager Wharton Business Schools Vinklub kamp til stregen, når de to hold den 28. juni mødes på et af verdens absolut bedste vinslotte, Chateau Lafite Rothschild.

Foruden naturligvis prestigen ved at vinde og så naturligvis pokalen, så kan vinderholdet se frem til vinpræmier for  titusindevis af kroner.

Hovedsponsoren bag CBS Wines deltagelse i semifinalen i Left Bank Bordeaux Cup 2012 i London i forrige uge er det anerkendte franske Provencevinslot, Chateau Vignelaure. Slottet ejes af parret bag auktionshuset Lauritz.com, Bengt og Mette Rode Sundstrøm, der ligeledes er stolte af CBS Wine: ”Vi har et godt samarbejde med drengene bag CBS Wine, og vi er sikre på, at de nok skal klare sig godt i finalen til juni”, siger Bengt Sundstrøm.

CBS Wine er en vinklub for de 18.000 studerende på Copenhagen Business School. Vinklubben blev grundlagt i 2010. CBS Wine har afholdt en smagning hver måned lige siden grundlæggelsen.

About

Check Also

Kongen af Barolo – Aldo Conterno – er død

Kongen af Barolo, Aldo Conterno, døde i går i Monforte d’Alba. Han blev 80 år, og var den tredje generation af en familie, hvis navn har været med til at gøre Barolo til den mest berømte vin i Piemonte.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player