Breaking News
Home / Nyheder / Kommer denne vinsmagning i Guinness World Records

Kommer denne vinsmagning i Guinness World Records

I aften forsøger Belgien, at komme i Guinness World Records med verdens største vinsmagning.  Der vil blandt andet være mulighed for at smage på 6 vine fra hele verden, 6 europæiske oste, 3.000 borde, 18.000 stykker ost, 250 flasker champagne og 3.000 flasker vand. Det er nogen af de ingredienser, som skal i brugs for at slå verdensrekorden.

Rekordforsøget finder her til aften sted i den belgiske by Charleroi, hvor byens indedørs arena ”Spiroudome” med sine 6.500 siddepladser udgør rammen. Bag rekordforsøget står en af Belgiens mest kendte sommelier, Erik Boschman, som i Belgien er et kendt tv-ansigt (info: www.laplusgrandedegustation.be).

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player