Breaking News
Home / Nyheder / “Parkeriseringen” er snart forbi.

“Parkeriseringen” er snart forbi.

Verdens mest indflydelsesrige vinjournalist og opinionsdanner, Robert Parker, er så småt begyndt at trappe ned på arbejdet. Allerede nu har han udnævnt sin efterfølger når det kommer til smagningen af vinene fra Bordeaux.

Det forventes at blive Neal Martin, som allerede i dag er en del af Team Parker, som tager over efter Robert Parker. Det har i en længere periode ikke været Robert Parker alene, der har stået bag ratingen af vinene fra Bordeaux.

Robert Parker fortæller i et interview til Liv-ex, at han naturligvis ikke kan love Neal Martin, at han skal overtage Parkers job, men når dagen kommer, om måske fem år, vil jeg være positiv overfor tanken.

Parker fortæller videre i interviewet, at han nu deltagere mere ofte i smagning af ældre årgange og i vertikalsmagninger. Ganske vist elsker han stadigvæk Bordeaux og på det seneste også Rhône, men i den seneste tid har også de gamle vine fra Alsace vakt hans store interesse.

Udenfor Frankrig er det vinene fra Argentina, som har Parkers store interesse. Spanien kalder han for Middelhavets slumrende gigant.

Robert Parker fylder 65 år i juli måned.

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player