Breaking News
Home / Nyheder / Verdens største vinsmagning afholdt i Belgien

Verdens største vinsmagning afholdt i Belgien

I mandags bragte vi en nyhed om nogle belgiere, som ville lave verdens største vinsmagning. Hvordan gik det så? De belgiske vinelskere skuffede ikke forventningerne, selv om man ikke opfyldte ambitionen om at samle 3.000 deltagere til en vinsmagning. Selv om arrangørerne ”kun” formåede at samle 1500 deltagere i Charlerois sportshal Spiroudome.

Målet for aften var ikke alene et rekordforsøg men om et spørgsmål om at samle penge ind til velgørende formål.

Aften gav 225.000 kr. i overskud til velgørende formål. Så også set med disse briller var det en vellykket aften. Rekorder er til for at blive slået. Så allerede den 13. november 2012 er arrangørerne klar til at prøve at slå deres egen rekord. Målet vil denne gang også være 3.000 deltagere. Vinsmagningen bliver da med temaet chokolade og vin. Mon ikke det skulle trække flere folk til?

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player