Breaking News
Home / Nyheder / Ribera del Duero udnævnt til årets vinregion

Ribera del Duero udnævnt til årets vinregion

Wine Enthusiast Magazine har annonceret at Ribera del Duero har vundet den eftertragtede pris “Wine Region of the Year 2012”.

Ribera del Duero er berømt for sine højtliggende vinmarker og ekstreme klima. Ribera del Duero producerer kraftfulde og elegante vine, primært på Spaniens mest kendte blå drue, Tempranillo, i området også kendt som Tinto Fino eller Tinta del País.

“I lyset af den prestigefyldte gruppe af nominerede til årets Wine Star Award er vi meget stolte over at have vundet prisen og den fantastiske anerkendelse, den symboliserer for vores vinregion i hele verden,” siger Jose Trillo, formand for Ribera del Dueros Consejo Regulador. “Jeg er især glad for prisen på vegne af alle de dedikerede vingårde og vinavlere, der arbejder så hårdt på at fremstille de enestående vine fra Ribera del Duero.”

Trillo tilføjer: “Der har aldrig været et bedre tidspunkt at opdage Ribera del Duero. Eksporten fra vores region er det højeste nogensinde – og USA er nu vores største eksportmarked, hvor forbrugerne har taget vores vines unikke karakter til sig.”

Ribera del Duero og de andre vindere af en Wine Star Award 2012 vil blive æret af vin- og spiritusindustrien ved en gallamiddag i New York Public Library i New York City den 28. januar 2013. De andre nominerede til prisen for 2012 var Cape Winelands, Loiredalen, Napa Valley og Walla Walla Valley.

 

About

Check Also

Gambero Rosso gæster København

Gambero Rosso præsenterer Vini d’Italia tour 2013, hvor de inviterer dig til en unik smagning af Italiens prisvindende vinproducenter.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player