Breaking News
Home / Danske vinnyheder / Spotify investor satser på danske Vivino

Spotify investor satser på danske Vivino

Den danske vin app Vivino har sikret sig en investering fra den nordiske kapital fond Creandum på 1 million USD. Creandum er blandt andet kendt for at være med i Spotify, iZettle og Wrapp. Vivino har allerede Skype stifter Janus Friis samt SEED Capital som investorer. Med Vivino kan brugeren tage et billede af en hvilken som helst vin og på få sekunder få mere information om vinen. Brugerne har også mulighed for nemt at huske, give karakter og dele de vine de drikker.

Vivino er nu den hurtigst voksende vin app globalt. Brugen af Vivino er tidoblet på blot 6 måneder med næsten 100.000 downloads per måned, og nu skal Vivino bruge sin vækst til at tage en bid af det 500 milliarder kroner store globale vinmarked.

Martin Hauge, General Partner hos Creandum siger: “Vi tror på at holdet bag Vivino kan gøre deres vin app førende globalt og i sidste ende blive en dominerende spiller indenfor handel med vin globalt.”

Vivino stifter Heini Zachariassen siger: ”Vi har set hvordan Creandum har hjulpet startups som Spotify til at blive førende på deres felt i hele verden. Vi synes at Creandum er den helt rigtige partner til at hjælpe os med at skabe en god forretning ud af vores formidable vækst.

Hidtil har Vivino været den mest hentede app i Mad & Drikke kategorien i 14 lande og har nået en 14. plads i samme kategori i USA.

Vivino er en vin app bygget på en database med 500.000 vine fra 15.000 vin producenter fra hele verden. Vivino er den hurtigst voksende vin app i verden. Brugerne kan finde information på vine samt give karakter, skrive kommentarer, få pris information, dele og meget mere med Vivino.

About

Check Also

Antik flaske Jaune solgt for 288.000 kr.

En 240 år gammel flaske vin blev forgårs solgt af Christies for 288.000 kr. til en ukendt fransk køber. Der var tale om en traditionel Jura-vin, som gennem otte generationer har været gemt i en underjordisk kælder i Arbois, der er hovedbyen for vine fra Jura.

Skriv et svar

Get Adobe Flash player