Breaking News
Home / Video / Ønologen fra Østjylland – røverhistorier fra rankerne – del 1

Ønologen fra Østjylland – røverhistorier fra rankerne – del 1

Tag dig tid til at se det første afsnit  af to om vinbonden Simon Hedegaard fra Skødstrup, der trængte til at udfordre sig selv og derfor startede sin egen vingård i det til tider solfattige Danmark.  Simon Hedegaard fortæller med en god portion jysk lune og selvironi  om det at være dansk vinbonde. Fortællingen der er krydret  rigelige mængder røverhistorier, foregår efter Simons Hedegaards normale arbejde som psykiatrisk sygeplejerske.

Simon Hedegaard plantede for ni år siden sine vinstokke på gården i Skødstrup. Filosofien er, at vindyrkningen skal være sjovt, og når ser denne video – ja så får man indtryk af en mand, der hygger sig.

About

Skriv et svar

Get Adobe Flash player