NyhederVin

Fransk firma lancerer en mousserende Brexit-vin med 24 karat guldflager

Brexit-forhandlingerne er i disse dage gået ind i den afgørende slutfase. Den britiske premierminister Boris Johnson har bebudet at vil bringe Storbritannien ud af EU senest den 31. oktober. En proces der er blevet vanskeliggjort af, at underhuset har vedtaget en lov, der betyder, at Boris Johnson skal bede EU om en forlængelse af tidspunktet for Storbritanniens udtræden, med mindre at han kan få et flertal af de britiske parlamentsmedlemmer til at acceptere et Brexit uden aftale inden den 19. oktober. Det virker her to dage før ikke sandsynligt.

Brexit har om noget delt befolkningen i Storbritannien. Når Storbritannien forlader EU, vil mange briter formentlig være ærgerlige og måske drukne deres sorg på den lokale pub. For de briter der vil fejre udtrædelsen af EU, kan det f.eks. ske med en mousserende Brexit-vin skabt af de franske firma Gold Emotion.

Det fransk firma Gold Emotion har nu skabt en mousserende Brexit-vin, der indeholder 24 karat guldflager. På flasken står sloganet “Brexit, we made history”. Brexit-vinen fås både i en hvid udgave, som er lavet af 100% Chardonnay og som en rosé der er lavet af 100% Pinot Noir druer. Prisen for vinene er henholdsvis 155 € og 166 €.

Gold Emotion tilbyder en langrække produkter med mottoet “drik guld, spis guld, vær guld”. Virksomheden er også vært for arrangementer og private fester, hvor gæsterne får serveret mousserende vine med guldflager og serveret retter, der indeholder spiseligt guldblade. Mon ikke de begrænsede antal flasker med Brexit-vin mest vil blive opfattet som kunstværker og med tiden som et minde om den for Storbritannien historiske udtræden af EU.

Vis mere
Annonce

Henrik Koudahl

WINEnews.dk er Henrik Koudahls blog om vin, øl og spiritus. Her skriver jeg om stort og småt indenfor vinens verden. Min passion er primært italiensk vin, men hvorfor gå glip af gode smagsoplevelser ved at begrænse sig?

Andre artikler

Back to top button