NyhederTyskland

Tysk vingård udsat for groft hærværk

Vandalisme og andet meningsløst hærværk hører efterhånden vores dagligdag til, men det som den tyske vingård Weinguts Breitenbach, fra Frei-Laubersheim nær Bad Kreuznach (Nahe), blev udsat for i sidste uge må høre til i den grove ende af skalaen.

I forbindelse med at medarbejdere fra Weinguts Breitenbach skulle klippe blade af vinstokkene opdagede de, at nogle var kommet dem i forvejen – og gået noget mere drastisk til værk.

320 vinstokke var med en motorsav blevet skåret ved roden. Det ødelagde omkring 11,5 af vinmarkens 16 rækker. En skade som vil tage mange år at rette op på. Det vil tage mindst tre år før nye vinstokke vil bære frugt første gang.

Sagen er naturligvis meldt til politiet, hvortil vinproducenten har oplyst at han ingen mistanke har til hvem der måtte stå bag, men udelukker selv at det skulle være en konkurrerende vinproducent.

Vis mere
Annonce

Henrik Koudahl

WINEnews.dk er Henrik Koudahls blog om vin, øl og spiritus. Her skriver jeg om stort og småt indenfor vinens verden. Min passion er primært italiensk vin, men hvorfor gå glip af gode smagsoplevelser ved at begrænse sig?

Andre artikler

Back to top button