Nyheder

Vinitaly 2020 flyttes til juni måned

SENEST OPDATERET 26.03.2020. Vinitaly 2020 aflyst – Vinitaly 2021 afholdes fra 18. til 21. april 2021.

Kun få dage efter at den tyske vinmesse ProWein meddelte, at årets vinmesse vil blive flyttet til et senere tidspunkt på året, følger den italienske vinmesse Vinitaly trop. Vinitaly 2020, der skulle have afholdt i april måned, flyttes nu til den 14.-17. juni 2020, på grund af coronavirussen (Covid-19).

Beslutningen blev taget i går tirsdag af arrangørerne, der har måtte konstatere at udviklingen i den internationale situation, vil give anledning til åbenlyse vanskeligheder i forbindelse med afholdelsen af Vinitaly i april måned.

Bekymringerne om coronavirusen har i høj grad sat sit spor over årets store vinmesser. Som omtalt ovenfor er ProWein også aflyst og i forlængelse deraf er også ProWein Asia flyttet fra marts måned til juli måned på grund af virussen.

Det samme gør sig gældende for vinmessen Vinexpo Hong Kong, der har valgt at flytte deres messe fra marts til juli måned, som følge af feedback fra deres udstillere.

Fra Europa kan også nævnes, at messerne Les Grands Jours de Bourgogne og Raw Wine Fair alle er blevet udsat. London Wine Fair afholdes efter planen stadig.

Vis mere
Annonce

Henrik Koudahl

WINEnews.dk er Henrik Koudahls blog om vin, øl og spiritus. Her skriver jeg om stort og småt indenfor vinens verden. Min passion er primært italiensk vin, men hvorfor gå glip af gode smagsoplevelser ved at begrænse sig?

Andre artikler

Back to top button