Nyheder

Går ferien til New York – så tag på vingårdstur

Går ferien til New York kan turen let kombineres med vingårdsbesøg. Få timers kørsel fra New York finder du flere spændende vinregioner, som eksempelvis Finger Lakes (4½ times kørsel fra Manhatten) eller endnu tættere på North Fork.

North Fork har nu gjort det let for vinelskere, der ønsker at planlægge en weekend på North Fork. Der er nu mulighed for at downloade en applikation til smartphone, der sørger for, at man er fuldt opdateret med hvad der sker i vinregionen.

Long Island lancerede sin egen applikation i oktober, og allerede nu har omkring 900 smartphonebrugere downloadet det gratis program. Applikationen, der hedder Long Island Wine Country, er tilgængelig for iPhone, Blackberry og Androidtelefoner. På applikationen finder man en liste med områdets 47 vingårde, der sammen med GPS-teknologi, gør det muligt at lave kort med køreruter. Der er ligeledes mulighed for at finde oversigter over nærliggende hoteller, kroer, bed & breakfast, restauranter, konditorier og vinbarer.

Om hver vingård findes der oplysninger om vingården, dens vine, åbningstiden, smagning og rundvisninger. Endvidere kan man se om de enkelte vingårde har en vinklub eller arrangerer bryllupper. Der er ligeledes mulighed for at blive opdateret over arrangementer i området.

Brugere kan oprette en liste over deres favorit vingårde, restauranter, overnatningssteder mv., ligesom de let kan oprette forbindelse til Long Island Wine Country på både Facebook og Twitter.

Vis mere
Annonce

Henrik Koudahl

WINEnews.dk er Henrik Koudahls blog om vin, øl og spiritus. Her skriver jeg om stort og småt indenfor vinens verden. Min passion er primært italiensk vin, men hvorfor gå glip af gode smagsoplevelser ved at begrænse sig?

Andre artikler

Back to top button