NyhederVin

Sarah Jessica Parker i samarbejde med Invino om ny vinserie

Sarah Jessica Parker sagde engang i rollen som Carrie Bradshaw i Sex in the City: “I save my carbs for wine, it’s called priorities”. Det bliver nu i første omgang til en newzealandsk Sauvignon Blanc og en rosé, der lanceres i samarbejde med den newzealandske vingård Invivo.

Sarah Jessica Parker har indgået en aftale med den newzealandske vinproducent Invivo om at medvirke til at fremstille og promovere de to vine, som forventes klar til salg i sensommeren 2019.

I forbindelse med præsentationen af samarbejdet mellem Sarah Jessica Parker og Invivo fortæller hun, at hun er en ægte vinelsker, der holder af vin både til familiemiddagen og sammen med venner, så for hende er det et spændende og sjovt projekt, at skulle være en del af. Ikke mindst glæder hun sig til, at skulle deltage aktivt i alle udviklingstrinene af vinen.

Netop den aktive deltagelse er også det som Invivo-grundlæggerne Tim Lightnourne og Rob Cameron har i tankerne. I stedet for blot at lægge navn til vinen, så skal Sarah Jessica Parker være involveret i alle aspekter af vinfremstillingen, lige fra navne- etiketdesign over vinfremstillingen til den færdige vin. Tanken er, at vinen skal afspejle Sarah Jessica Parker smag og præferencer.

Det er ikke første gang, at Invino har indledt et samarbejde med kendte personer om at lave vin sammen. Partnerskabet med Sarah Jessica Parker skal bruges til at markedsføre Invino på det amerikanske marked, hvor Invino i forvejen har dommeren Nigel Barker, fra America’s Next Top Model, som ambassadør.

Invino har i dag også et samarbejde med den irske skuespiller og tv-vært Graham Norton, hvor der er også her har været et samarbejde om at fremstille en newzealansk Sauvignon Blanc. Et projekt der har været yderst vellykket, og det er i øjeblikket det hurtigst voksende newzealandske vinbrand i Storbritannien. Invino har ligeledes arbejdet sammen med Graham Norton om at udvikle en irsk gin, der blev lanceret i Storbritannien sidste år.

Vis mere
Annonce

Henrik Koudahl

WINEnews.dk er Henrik Koudahls blog om vin, øl og spiritus. Her skriver jeg om stort og småt indenfor vinens verden. Min passion er primært italiensk vin, men hvorfor gå glip af gode smagsoplevelser ved at begrænse sig?

Andre artikler

Back to top button